Denne opskrift på italienske grissini stænger er nem og super god. Jeg tog det bedste fra 4 forskellige opskrifter...
Hjemmebagte Grissini
- 25gr. gær
- 3dl. vand
- 2 spsk olivenolie
- 6,5 dl durum hvedemel (kan laves med alm hvedemel, men bliver best med durum som er det italienske mel man også laver pizza bund med)
- Hakket rosmarin
- mælk (til at pensle med)
- Valgfri "topping" (fx. birkes, hakket rosmarin, havsalt)
De behøver ca. 15-19 min. i 200 grader.
Jeg var super tilfreds med reslutatet (bortset fra den første plade som jeg glemte i ovnen og måtte smide ud... Bummer!)
Jeg serverede dem med oliven, tzatziki og Muhammara til.
Muhammara - spicy rød peber salsa
- 3 røde peber frugter
- 2dl valnødder
- 1dl rasp
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk citronsaft
- 1dl olivenolie
- 1-2 tsk sambal oelek (chili paste)
Læg alt i en blænder, undtagen rasp, olivenolie og sambal. Blænd til det bliver en puré. Hæld de sidste ingredienser i. Brug den ønskede mængde rasp, så salsaen får en mere fast konsistens.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar