- 1 tsk Oregano
- 2 friske broccoli
- 1 spsk Basilikum
- 1 hakket rødløg
- 1 fed hakket hvidløg
- 2 1/2 dl groft reven pastinak eller gulerod
- 1 dl reven ost
- 250 g hytteost
- 2 kyllingefilleter, stegte og skåret i tern
- 2 tomater i tern
- Salt og Peber
- Lidt madlavnings fløde
- Chili flakes
- Rasp
TILBEREDNING: Kom broccoli stykkerne i letsaltet kogende vand og kog under låg i 3-5 minutter. Læg herefter broccolien i et smurt ildfast fad strøget med rasp. Bland rødløg, pastinak/gulerod, ost, hytteost, tomat, kylling, fløde og krydderier. Hæld blandingen over broccolien. Hæld eventuelt lidt rasp og ost på toppen. Gratiner retten ved 225°C.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar