tirsdag den 12. april 2011

Kyllinge og Broccoli gratin

Kyllinge og Broccoligratin

  • 1 tsk Oregano

  • 2 friske broccoli

  • 1 spsk Basilikum

  • 1 hakket rødløg

  • 1 fed hakket hvidløg

  • 2 1/2 dl groft reven pastinak eller gulerod

  • 1 dl reven ost

  • 250 g hytteost

  • 2 kyllingefilleter, stegte og skåret i tern

  • 2 tomater i tern

  • Salt og Peber

  • Lidt madlavnings fløde

  • Chili flakes

  • Rasp

TILBEREDNING: Kom broccoli stykkerne i letsaltet kogende vand og kog under låg i 3-5 minutter. Læg herefter broccolien i et smurt ildfast fad strøget med rasp. Bland rødløg, pastinak/gulerod, ost, hytteost, tomat, kylling, fløde og krydderier. Hæld blandingen over broccolien. Hæld eventuelt lidt rasp og ost på toppen. Gratiner retten ved 225°C.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar